На Львівщині молодь запрошують на зустріч із авторами книги «Позивний Бандерас»

Новини 30 Жовтня, 2018 198

У п’яницю, 2 листопада, о 16:00 год у читальному залі Львівської обласної бібліотеки для юнацтва (Бібліотека на Ринку – площа Ринок, 9) відбудеться зустріч з авторами книги «Позивний Бандерас» Сергієм Дзюбою та Артемієм Кірсановим.

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

«Позивний Бандерас» – це справжній військовий бойовик, чи не найперший в Україні, заснований на реальних подіях. У зоні АТО у вересні 2014 року за «наводкою» диверсанта скоєно теракт – сепаратисти знищили маршрутку, загинуло дванадцятеро дорослих і дитина. Стає відомо, що інформатор ворога – службовець української армії, водночас шляхом радіоперехоплення з’ясовується, що в цьому регіоні чекають на прибуття полковника російського ГРУ.

Розпочинається операція зі знешкодження диверсанта, здійснення якої доручають групі контррозвідників на чолі з капітаном Антоном Саєнком.
На основі твору Сергія Дзюби та Артемія Кірсанова зняли військову кінодраму, міжнародна прем’єра якої вже відбулася в Торонто. В Україні прем’єра відбулася 11 жовтня 2018 року.
У межах зустрічі можна буде поспілкуватися з авторами книги, поставити їм питання, підписати книгу та зробити фото напам’ять.

Коментарі