На Львівщині міжнародний автобус розчавив легковик: четверо загиблих, двоє травмованих (ФОТО)

Новини 16 Грудня, 2018 67

Фото: Нацполіції області

Пасажирів автобуса доставлено в пожежно-рятувальний підрозділ для обігріву

У Яворівському районі Львівщини 16 грудня,  вночі,  внаслідок лобового зіткнення  автобуса міжнародного сполучення з легковою іномаркою, на місці ДТП загинуло четверо людей, ще двох з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано в лікарню.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області,  дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 16 грудня, о 3.10 на автодорозі Львів – Краковець по вулиці Яворівській в селищі Івано-Франкове Яворівського району Львівщини.

«Сталося зіткнення автобуса «Неоплан» міжнародного рейсу Дніпро – Згожелець (Польща), який рухався в напрямку Львова під керуванням 43-річного киянина, та легкового автомобіля «Вольво». Від отриманих травм водій та троє пасажирів легковика померли на місці події, ще двох пасажирів «Вольво», 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного мешканця Харківщини, із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню», –  інформують у поліції.

На момент ДТП в автобусі перебувало близько 70 пасажирів, з них, попередньо, ніхто не постраждав.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють особи усіх учасників ДТП, з’ясовують обставини автозіткнення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

За даними ДСНС України, серед пасажирів автобуса загиблих та травмованих немає.

«Пасажирів автобуса доставлено в пожежно-рятувальний підрозділ для обігріву», – повідомили у ДСНС.

Пожежно-рятувальними відділеннями на місці ДТП проводилися заходи щодо освітлення місця події для проведення слідчих дій, після чого розпочалися роботи з деблокування загиблих у легковику.

Фото: Нацполіції області

Фото: “Варта-1″/Ігор Зінкевич

 

Коментарі

Позначки: , , ,