На Львівщині готуються до першого етапу з авторалі «Зимові вершини»

Новини 07 Лютого, 2019 85
На Львівщині готуються до першого етапу з авторалі «Зимові вершини»

На Львівщині готуються до першого етапу з авторалі «Зимові вершини»

Сьогодні, 7 лютого, у Львівській обласній державній адміністрації відбулось друге засідання Оргкомітету щодо проведення першого етапу з авторалі «Зимові вершини». Про це інформує прес-служба ЛОДА.

У межах засідання присутні розглянули питання посилення безпеки під час змагань та облаштування якісної траси, що відповідатиме рівню перегонів.

«Ралійний спорт вимагає належної підготовки. Більшість із заявлених учасників підтвердили свою участь, тому наша відповідальність – забезпечити безпеку глядачів та учасників», – зазначив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів.

Нагадаємо, що уже традиційно вп’яте на території Львівської області відбудеться перший етап з авторалі «Зимові вершини».

Змагання відбуватимуться впродовж 8 – 9 лютого на території Сколівського, Турківського та Дрогобицького районів.

Змагання відбуватимуться під егідою Міністерства молоді та спорту України за сприяння Львівської обласної державної адміністрації та за підтримки Турківської, Сколівської та Дрогобицької районних державних адміністрацій.

Організатор – Галицький Автомобільний Клуб.

Протяжність траси складе 23 кілометри. Старт  першого етапу авторалі «Зимові вершини» відбудеться 9 лютого о 12:30 годині з села Урич Сколівського району.  8 лютого спортсмени проходитимуть медичний огляд та відбуватиметься безпосередня підготовка до змагань.

Коментарі

Позначки: ,