На Львівщині фургон з людьми впав у гірське урочище

Новини 27 Квітня, 2019 123

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Львівщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у гірському районі області, постраждало семеро людей.

Як повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, в Сколівське відділення поліції 25 квітня  надійшла інформація про ДТП, яке сталося  в урочищі «Копані».

Як встановили правоохоронці, 25 квітня близько 15.00 поблизу села Нижнє Синьовидне Сколівського району водій автомобіля ГАЗ-66 (фургон), 58-річний житель Стрийського району, рухаючись лісовою дорогою, не впорався з керуванням, виїхав за її межі та врізався у дерево.

Після ДТП семеро осіб  були доставлені у лікарні. Четверо з них  відпущені додому, водій та двоє пасажирів – 57-річний мешканець Стрия і житель Сколівського району віком 24 роки – були госпіталізовані.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Встановлюються обставини події, досудове розслідування триває.

У поліції не повідомляють, чи можуть постраждалі бути працівниками  одного з лісових господарств чи  це компанія відпочиваючих.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,