На Львівщині дослідників запрошують до участі у “земельному” гранті

Новини 21 Листопада, 2018 37

Програма Світового Банку та ЄС Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні«Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» запрошує дослідників взяти участь у національному конкурсі грантів на найкращу дослідницьку роботу з питань політики управління земельними ресурсами в Україні.

Про це пише прес-служба ЛОДА.

Після звернень низки учасників, які з технічних причин отримали інформацію про конкурс із запізненням, керівники Програми Світового Банку вважають важливим дати можливість участі у конкурсі якомога ширшому колу зацікавлених дослідників та прийняли рішення про продовження терміну подачі заявок. Відтепер заявку необхідно подати до 25 листопада на адресу: land_project@kse.org.ua

Повторно інформуємо, що грант конкурсу до 50 000 гривень. Участь у конкурсі можуть взяти окремі дослідники або групи до 3-х осіб, які є громадянами та постійними мешканцями України та мають ступінь не нижче магістерської.

До пакету заявки дослідницьких пропозицій входять матеріали: форма реєстрації та додаток: опис пропозиції дослідження, 2-х сторінкове резюме кожного учасника проекту.

Докладніше про конкурс за посиланням.

Коментарі

Позначки: , ,