На Львівщині департамент охорони здоров’я запроваджує новації у проведенні атестації лікарів

Новини 15 Січня, 2019 46
На Львівщині департамент охорони здоров’я запроваджує новації у проведенні атестації лікарів. Фото: прес-служба ЛОДА.

На Львівщині департамент охорони здоров’я запроваджує новації у проведенні атестації лікарів. Фото: прес-служба ЛОДА.

Департамент охорони здоров’я запроваджує новації у проведенні атестації лікарів.

Про це йшлося сьогодні, 15 січня, під час брифінгу, пише прес-служба ЛОДА.

«Аби спростити процедуру подачі документів, департамент охорони здоров’я через соціальні мережі звернувся з проханням допомогти запровадити нову форму подачі документів. На нашу пропозицію відгукнулася компанія «Doctor ELEKS», з якою ми працювали в проекті «Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області», – зазначила директор департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак.

Як розповів директор «Doctor ELEKS» Петро Коновалов, компанія впроваджує проект разом з департаментом охорони здоров’я, щоб лікарі менше часу витрачали на адміністративні справи, а більше уваги приділяли своїм пацієнтам:

«Ми знайомі з досвідом інших країн та пропонуємо медикам Львівщини свої розробки, які вдосконалять процес атестації», – зазначив Петро Коновалов.

Усвідомлюючи важливість об’єднання зусиль щодо професійного формування та розвитку кадрового забезпечення в галузі охорони здоров’я, департамент охорони здоров’я та ТОВ «Doctor ELEKS» уклали Меморандум про співпрацю у сфері технічного вдосконалення процесу атестації медичного персоналу.

Також під час прес-конференції продемонстрували механізм електронної подачі документів на атестацію.

Коментарі

Позначки: , , ,