На Львівщині чоловік видавав себе за американця

Новини 24 Травня, 2018 45
На Львівщині чоловік видавав себе за американця

На Львівщині чоловік видавав себе за американця

На українсько-польському кордоні затримали порушника, який два рази підряд спробував незаконно перетнути кордон. Про це інформує прес-служба ДПСУ.

Учора в пункті пропуску «Краківець» прикордонники не пропустили через кордон 62-річного громадянина України, який видавав себе за американця.

Під час оформлення на виїзд з України чоловік подав на паспортний контроль документ громадянина США, повідомивши стосовно себе неправдиві відомості. Відповідно чоловікові прикордонники виїзд не дозволили, а також склали документи справи щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України. Не пройшло й кількох годин, як прикордонний наряд підрозділу на спостережній вежі поблизу пункту пропуску побачив невідомого, який через поле пішки прямував в бік кордону. Група реагування правоохоронців затримала розшукуваного – ним виявився цей самий чоловік, який вирішив у інший незаконний спосіб спробувати таки дістатися до сусідньої Польщі.

За спробу незаконного перетинання держаного кордону України рішенням суду чоловіка було притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф у розмірі 3400 гривень.

 

Коментарі

Позначки: ,