На Львівщині чоловік скоїв самоспалення

Новини 15 Червня, 2018 340

Фото ілюстративне. Джерело: Молодий Буковинець

У Золочівському районі чоловік скоїв самоспалення, його обгоріле тіло виявили односельці  на кладовищі.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор громадської організації «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, «14 червня, у селі Розворяни Золочівського району, біля кладовища, жителі села виявили обгоріле тіло 69-річного чоловіка, жителя с. Розворяни. За попередньою інформацією – самогубець».

У відділі комунікації головного управління Нацполіції у Львівській області підтвердили, що в одному із сіл Золочівського району, на кладовищі, виявили  обгоріле тіло чоловіка, який, попередньо, скоїв самоспалення.

«У Золочівський відділ поліції 14 червня, близько 19.00, надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району на кладовищі виявлене тіло чоловіка без ознак життя, пошкоджене вогнем. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Особу померлого встановлено – ним виявився 68-річний місцевий мешканець. Також попередньо встановлено, що причиною загибелі чоловіка могло бути самогубство», – інформує поліція області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (Вбивство) з приміткою «самогубство».

Призначено експертизу, всі обставини смерті чоловіка, а також можливі причини, які призвели чоловіка до самогубства,  встановлюються.

 

Коментарі

Позначки: ,