На Львівщині чоловік обікрав покійника

Новини 14 Листопада, 2017 56

Ілюстративне фото

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на термін до трьох років.

У м. Старий Самбір Львівської області зловмисник обікрав 40-річного мешканця Хмельниччини, який їхав на Старосамбірщину святкувати День десантника, але помер по дорозі. Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Львівської області.

«У Старосамбірське відділення поліції надійшла заява від жительки Хмельницької області. Жінка повідомила, що коли приїхала в райцентр за тілом свого покійного чоловіка, то виявила відсутність його мобільного телефону, срібного ланцюжка з хрестиком та банківської картки, з якої невідома особа зняла кошти в сумі близько 5 000 гривень», – йдеться у повідомленні.

«Як згодом з’ясувалося, 40-річний хмельничанин прибув на Старосамбірщину для святкування Дня десантника. Свого часу він проходив тут строкову службу, тому домовився з колишніми співслужбовцями про зустріч. Проте до місця призначення чоловік так і не дістався, помер дорогою, оскільки мав проблеми зі здоров’ям. Коли поліція прибула на місце події, речей, про зникнення яких повідомила дружина, при покійному вже не було», – додали у поліції

Правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушення причетний 53-річний житель міста Хирів Львівської області, раніше судимий за кишенькові крадіжки. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинення цього злочину передбачене покарання включно до позбавлення волі на термін до трьох років. Наразі поліцейські з’ясовують обставини скоєння крадіжки та перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів.

Коментарі

Позначки: ,