На Львівщині через ДТП призупинили рух поїздів (ФОТО)

Новини 03 Жовтня, 2019 271

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

Рух автомобілів відбувається у реверсному режимі

На Львівщині сьогодні вранці, 3 жовтня, сталося ДТП на залізничному переїзді у селі Сілець.

Про це повідомляє координатор ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич.

«3 жовтня,  о 08:40. Траса Жовква – Червоноград, біля села Сілець сталося ДТП на переїзді залізничної колії. Зі слів свідків наразі буде призупинено рух по колії поїздів, рух автомобілів відбувається реверсом», – повідомив Зінкевич.

За даними Нацполіції області,  ДТП сталося за участі легкової іномарки, якою керував молодик у стані алкогольного сп’яніння, та тепловозом.

За даними відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, за минулу добу на автодорогах Львова та області сталась 71 дорожньо-транспортна пригода, з них чотири  – з потерпілими.

27 автопригод стались на дорогах області, ще 44 – у Львові. Внаслідок ДТП одна особа загинула, ще дев’ятеро – отримали тілесні ушкодження.

За наслідками інших пригод складено 67 адміністративних протоколів за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,