На Львівщині автобус з пасажирами розтрощив іномарку: водій загинув

Новини 21 Лютого, 2019 44

Фото: google.com.ua/dailylviv.com

Смертельна ДТП сталася сьогодні, 21 лютого, вночі на міжнародній трасі на Львівщині.

Як повідомив на сторінці ГО «Варта-1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, дорожньо-транспортна пригода сталася за участі пасажирського автобуса та легковика. Водій автомобіля загинув на місці пригоди. Пасажири автобуса з номерами іноземної реєстрації, який прямував у напрямку Львова, за попередніми даними, не постраждали.

Скриншот/Facebook

«21 лютого о 03.00 на трасі Львів – Шегині, в селі Бартатів Городоцького району. Автобус ЕОС Е200 (іноземна реєстрація), в якому перебувало 25 пасажирів, їхав в напрямку міста Львів і зіткнувся із автомобілем марки «Мерседес Бенц Е290», який виїжджав із другорядної дороги. В результаті ДТП водій автомобіля «Мерседес» помер на місці», – зазначається у повідомленні.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 21 лютого, близько третьої ночі на автодорозі «Львів-Шегині» в одному з сіл Городоцького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автобус, який здійснював міжнародні пасажирські перевезення, за кермом якого перебував 46-річний киянин та «Мерседес», яким керував 35-річний мешканець Городка. Внаслідок зіткнення водій легковика від отриманих травм помер на місці події. З пасажирів автобуса за медичною допомогою ніхто не звертався.

Поліцейські встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Коментарі

Позначки: , , , ,