На Львівщині аграріям пропонують обміняти сільськогосподарську продукцію на мінеральні добрива

Новини 11 Січня, 2019 681
На Львівщині аграрія пропонують обміняти сільськогосподарську продукцію на мінеральні добрива

На Львівщині аграрія пропонують обміняти сільськогосподарську продукцію на мінеральні добрива

У межах програми підтримки сільгоспвиробників ПАТ «Аграрний фонд» розробив та впровадив спеціальну програму допомоги в забезпеченні мінеральними добривами.

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Відповідно до програми, мінеральні добрива вітчизняного виробництва сільгоспвиробники можуть придбати або обміняти за вигідними цінами на сільськогосподарську продукцію: продовольчу пшеницю, насіння соняшника, сої, кукурудзи.

Зазначимо, що мінеральні добрива є джерелом поживних елементів для рослин і запасів ґрунту, в першу чергу азоту, фосфору і калію, а потім кальцію, магнію, сірки, заліза та інших.

Застосування мінеральних добрив сприяє збільшенню врожайності сільськогосподарських культур, покращенню якості продукції, підвищення стійкості рослин у несприятливих кліматичних умовах.

В асортименті міндобрив товариства є в наявності аміачна селітра, карбамід, карбамідно-аміачна суміш (КАС), вапняково-аміачна селітра, сульфат амонію, діамофоска.

Компанія відвантажує добрива залізничним та автомобільним транспортом. Зокрема, у Львівській області у м. Броди та смт. Ожидів Буського району, що дає можливість доставляти добрива надзвичайно оперативно.

За додатковою інформацією сільгоспвиробники можуть звертайтесь за контактним телефоном: 067-3414813.

Коментарі

Позначки: , ,