На Львівщині 20-річний юнак загинув жахливою смертю у власному селі

Новини 03 Жовтня, 2019 465

Медики на місці ДТП. Ілюстрація з відкритих джерел

Ще троє людей потрапили до лікарні

Жахлива ДТП сталася напередодні, 2 жовтня, у Бродівському районі на Львівщині. Загинув молодий юнак, ще трьох людей з травмами госпіталізували з місця аварії.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 2 жовтня близько 21:30 год. у с. Корсів Бродівського району, 20-річний мешканець с. Корсів Бродівського району керуючи автомобілем “Ауді 80”, не справився з керуванням, в’їхав в огорожу, після чого перевернувся.

Внаслідок ДТП водій загинув на місці події.

Троє пасажирів автомобіля з травмами різного ступеню тяжкості доставлені до Бродівської ЦРЛ.

Причини та обставини події встановлюються.

За повідомленням відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, працівники Бродівського відділення поліції, отримавши інформацію про автопригоду, яка сталася 2 жовтня близько 21.30 в селі Корсів, негайно виїхали на місце події. Встановлено, що 20-річний житель району, керуючи автомобілем «Ауді 80», в’їхав в огорожу та перекинувся.

Водій машини загинув на місці події. Троє його пасажирів віком від 21 до 29 років отримали струс головного мозку та інші тілесні ушкодження. Вони доставлені у лікарню для надання медичної допомоги.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.296 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

 

Коментарі

Позначки: ,