На Львівщині 10-річний хлопчик підстрелив молодшу сестру

Новини 26 Травня, 2018 127
Дитину, у якої медики діагностували «кульове пораненням черевної порожнини», прооперували, наразі її життю нічого не загрожує. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.
В Сокальське відділення поліції 25 травня надійшло повідомлення від медиків про те, що каретою швидкої допомоги доставлено неповнолітню з «кульовим пораненням черевної порожнини». Дівчинку лікарі прооперували, наразі її життю нічого не загрожує.
На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що потерпіла, 8-річна мешканка міста Великі Мости, разом із 10-річним двоюрідним братом взяли без дозволу пневматичну гвинтівку, яка належить батькові хлопчика. Стріляючи з неї по птахах брат випадково поцілив у сестру.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – від двох до п’яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Коментарі

Позначки: , ,