На львів`ян очікує погіршення погодних умов: прогнози синоптиків

Новини 25 Січня, 2019 48

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, до кінця цієї доби, впродовж доби 26 січня та вночі 27 січня у Львові та області збережеться місцями значний сніг, на дорогах ожеледиця. Також 25 — 26 сiчня, у зв’язку iз снiгопадами та хуртовинами, в горах Львiвської областi очiкується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

Так, 26 січня у Львові буде хмарно, вночі сніг. Вранці та вдень значний сніг. На дорогах ожеледиця. Вiтер південно-східний з переходом на західний, 5 — 10 м/с. Температура повiтря вночi 7 — 9° морозу, вдень 3 — 5° морозу.

27 січня — хмарно з проясненнями, вночі сніг, місцями значний. Вдень подекуди невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вiтер південно-східний, 7 — 12 м/с. Температура повiтря вночi 5 — 10° морозу, вдень 0 — 5° морозу.

Міська влада просить мешканців приватних будинків та підприємців прибрати території біля своїх будівель, а також звертається до водіїв авто з проханням не паркувати свої машини у невідведених для цього місцях, адже це може блокувати проїзд снігоприбиральної техніки.

Коментарі

Позначки: , ,