На дорогах Львівщини працюють мобільні комплекси для зважування вантажівок

Новини 12 Червня, 2019 105

На території Львівської області здійснюються роботи з габаритно-вагового контролю транспортних засобів, які здійснюють перевезення вантажів з перевищенням вагових параметрів. Про це інформує прес-служба Львівською ОДА.

З метою зменшення руйнувань асфальтобетонного покриття доріг, Львівська ОДА нагадує всім водіям та перевізникам про дію обмеження руху автомобільними дорогами загального користування великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн при температурних показниках повітря вище +28° С в денну пору доби.

Також повідомляємо, що на автомобільних дорогах встановлені відповідні інформаційні панно та заборонні дорожні знаки. Також визначено 51 місце тимчасового відстою великовагового автотранспорту.

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку нагадує: контроль за дотриманням вагових параметрів здійснюють підрозділи Укртрансбезпеки та Національної поліції.
Закликаємо водіїв та перевізників великовагового транспорту щодо виконання вимог Правил дорожнього руху в частині дотримання вагових параметрів.

Коментарі

Позначки: , , , ,