На автодорогах Львівщини почав діяти тепловий режим

Новини 01 Червня, 2019 423

Фото: ТСН

Служба автомобільних доріг у Львівській області повідомляє про обмеження руху великовагового транспорту на автомобільних дорогах загального користування державного значення при температурі повітря вище +28°С.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Скриншот/ФБ

Обмеження, які вводяться з метою збереження дорожнього покриття від передчасного руйнування, діятимуть для автотранспорту загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн з 10-00 до 22-00 год.

Обмеження вводиться на виконання окремого доручення в.о. Голови Державного агентства автомобільних доріг України № 82-ОД від 26.04.2019р. та відповідно до Законів України “Про дорожній рух”, “Про автомобільні дороги”, постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування».

Як зазначається, на території Львівщини діють спеціально облаштовані майданчики та стоянки для великовагового транспорту у кількості 51 одиниця, де можна перечекати спеку.

На дорогах загального користування державного значення вже встановлено комплекти відповідних обмежувальних дорожніх знаків та інформаційні панно.

Ілюстрація: САД у Львівській області

Як повідомляє у Facebook «Укравтодор», дотримання водіями вантажівок вагових параметрів та вимог дорожніх знаків здійснюють територіальні підрозділи «Укртрансбезпеки» та відповідні обласні підрозділи поліції.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,