На автобусній зупинці блискавка вбила трьох львів’ян

Новини 22 Червня, 2019 203

Фото: НПУ

В Івано-Франківській області блискавка влучила в автобусну зупинку внаслідок чого троє чоловіків, всі мешканці Львівської області, загинули на місці. Двоє місцевих жінок отримали травми.

Як повідомили у ДСНС України, 21 червня о 20.12 надійшла інформація, що у с. Беньківці Рогатинського району внаслідок влучання блискавки у автобусну зупинку загинуло 3 особи та 1 особа травмована, яку госпіталізовано до Рогатинської ЦРЛ.

За інформацією сектору комунікації поліції Івано-Франківщини, блискавка влучила у зупинку, де перебували п’ятеро людей. У результаті удару троє чоловіків загинули на місці пригоди, а дві жінки  госпіталізовані.

«До рогатинської поліції надійшло повідомлення про нещасний випадок у с. Беньківці. Поліцейськими встановлено, що блискавка влучила у зупинку, яка складається з металевих конструкцій. На місці пригоди  загинули троє чоловіків: 34-річний, 56-річний та 65-річний жителі Львівської області, які приїхали до родичів.

Крім того, травмувалися дві жінки, місцеві мешканки. Їх при свідомості госпіталізовано. Одна із потерпілих стояла трохи далі від інших осіб і пояснила, що від миттєвого удару її відкинуло на землю, а коли піднялася, то чоловіки ознак життя не подавали.

За фактом смерті відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією згідно ст. 115 ККУ.

Коментарі

Позначки: , , , ,