Ми недопустимо зриву опалювального сезону у містах Новояворівську та Новому Роздолі, – Синютка

Новини 05 Лютого, 2019 75
Ми недопустимо зриву опалювального сезону у містах Новояворівську та Новому Роздолі, - Синютка

Ми недопустимо зриву опалювального сезону у містах Новояворівську та Новому Роздолі, - Синютка

Сьогодні, 5 лютого, у Львівській обласній державній адміністрації відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням очільника Львівщини Олега Синютки. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Зокрема, у межах заходу порушили питання щодо забезпечення безперебійного та якісного надання послуг у сфері теплопостачання та водопостачання споживачів у містах Новий Розділ та Новояворівськ Львівської області.

«Ми недопустимо зриву опалювального сезону у містах Новояворівську та Новому Роздолі. У домівці кожного мешканця має бути тепло – це є основним нашим завданням», – зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Відтак, за результатами позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, дано доручення щодо погашення заборгованості ПП «Гарант Енерго М» за спожитий природний газ перед НАК «Нафтогаз України».

Також, у межах засідання у містах Новий Розділ та Новояворівськ вирішили забезпечити формування та роботу аварійно-ремонтних бригад на період опалювального сезону 2018-19.

Окрім того, присутні порушили питання включення в роботу нафтопроводу «Броди – Держкордон» в обхід с. Розгірче Стрийського району.

Коментарі

Позначки: , ,