Ми не допустимо реваншу. Ніколи Росія не повернеться в Україну, – Порошенко

Новини 19 Вересня, 2018 120

Уроиста академія Мирослава Скорика у Національній філармонії м. Львова

«Ми не допустимо реваншу. І ніколи Путін більше не буде приймати рішення за український народ», – сказав Президент Петро Порошенко під час участі у мистецькому заході «Прем’єра – вечір концертів Мирослава Скорика» у Львівській філармонії. Глава держави в чергове висловив переконання, що «завтра наші народні депутати проголосують президентські зміни до Конституції, де чітко фіксується європейський та євроатлантичний вибір суверенної незалежної української держави».

Президент наголосив, що «український народ і українська влада ніколи не будуть більше питати в Путіна дозволу йти в Європу».

«Вибороли. І завжди пам’ятатимемо, що ми з вами заплатили дуже високу ціну. 2911 українських героїв віддали своє життя на фронті за саме право нашого вибору», – сказав Президент. «Тому ми будемо діяти рішуче, наполегливо і сміливо. Боротьба за незалежну соборну Україну триває, але ми вийдемо з цієї боротьби переможцями. Я в цьому разом з вами переконаний. Ніколи Росія не повернеться в Україну», – підсумував Глава держави.

Петро Порошенко особливо підкреслив важливість в цьому надання безвізового режиму з ЄС для українців, Угоди про асоціацію, дії зони вільної торгівлі, відродженння української армії та української держави.

«Ми нездоланні, бо спираємося не лише на армію, а на силу духу народу і на таланти митців української культури», – сказав Президент та адресував їх до видатного українського майстра – композитора Миколи Скорика.

Коментарі

Позначки: ,