Міському голові Дрогобича на сесії вручили сухарі (ВІДЕО)

Новини 20 Листопада, 2019 1 172

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Вчора, 19 листопада, на сесії Дрогобицької міської ради громадська активістка Лідія Надкернична вручила міському голові Дрогобича Тарасові Кучмі пакет із сухарями.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на портал «Дрогобиччина – новини краю», привід був вагомий – вчора, 18 листопада, меру Дрогобича повідомили про підозру про вчинення злочину за побиття людини. Вручали підозру о 15.00 в кабінеті міського голови Дрогобича керівник Дрогобицької місцевої прокуратури Юрій Малахівський та слідча Дрогобицького відділу поліції. Через це мер Дрогобича запізнився на півгодини на засідання погоджувальної ради, яке розпочалося о 15.00.

Побиття мером Кучмою громадського активіста мало місце півтора року тому, а саме 4 червня 2018 року відразу після завершення щотижневої оперативної ради в Ратуші. Тарас Кучма вдарив мешканця міста Ореста Загродського кулаком в чоло, а потім вдарив другий раз по обличчю. Чоловіка було побито в присутності працівника поліції при чималій кількості свідків. Процес побиття було знято на відеокамеру.

Як інформує Львівська обласна прокуратура на своїй офіційній сторінці в мережі Фейсбук, прокурорка Львівщини Ірина Діденко повідомила Кучму про підозру за побиття людини. Дії чиновника кваліфіковано за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України – легкі тілесні ушкодження. «На даний час йому оголосили підозру. Тепер – справа за судом», – кажуть у прокуратурі.

Архівні відео/”Дрогобиччина – новини краю”

Як повідомлялося, меру з Львівщини прокуратура вручила підозру.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,