Мешканців Львова запрошують пройти безкоштовне обстеження у фахівців шпиталю Шептицького

Новини 02 Листопада, 2018 106

Ілюстрація: Католицький Оглядач

6 грудня у шпиталі відбудеться день відкритих дверей

Львів’ян запрошують безкоштовно обстежитися у шпиталі Шептицького.

Про це повідомляє «Духовна велич Львова».

6 грудня у Львові в шпиталі Шептицького відбудеться день відкритих дверей. Усі охочі зможуть безкоштовно отримати консультацію спеціаліста та пройти діагностику, повідомляють в медзакладі.

Як зазначається, у цей день львів’ян консультуватимуть терапевт, кардіолог, невропатолог, офтальмолог, отоларинголог, дерматолог, хірург, уролог, травматолог-ортопед, гінеколог та онко-гінеколог.

Також можна буде зробити електрокардіограму, ехо серця, ХМ-ЕКГ, ендоскопічні обстеження, УЗД, рентгенографію.

Для того, щоб потрапити до лікаря чи на діагностику, обов’язково потрібно попередньо зареєструватись за телефонами (032) 235 22 66, (032) 235 22 69. Для абонентів Life (063) 605 53 66, Київстар (068) 699 15 67, Vodafone (066) 779 08 81.

Довідково. Особливістю діяльності Благодійного  фонду  Шпиталю  ім. Митрополита А. Шептицького від початків існування і до сьогодні є дотримання  ідеї свого покровителя щодо основоположного принципу діяльності установи, а саме – забезпечення цілісної медичної опіки найменш захищеним верствам населення. Шпиталь продовжує традицію цілісної опіки над хворими, залучаючи до праці окрім медичних працівників, священика  – медичного  капелана, психолога, соціального   працівника.

Коментарі