Медики розповіли про зарплати у Львівській обласній раді

Новини 12 Листопада, 2019 760

Фото: «Вільна профспілка ЛОДКЛ «Охматдит»

Чому водії лікарень, маючи ту саму посаду, той самий посадовий оклад та того самого роботодавця, що й водії управління майном спільної власності Львівської облради, мають у два рази меншу заробітну плату, – профспілка

Начальнику управління майном спільної власності Львівської обласної ради  нараховують понад 57 тисяч гривень на місяць. Водій управління майном спільної власності Львівської обласної ради  має вдвічі більшу зарплату від водія лікарні.

Медики обурюються: “Чому водії лікарень, маючи ту саму посаду, той самий посадовий оклад та того самого роботодавця, що й водії управління майном спільної власності, мають у два рази меншу заробітну плату?”.

Як пише «Четверта студія» про це повідомила «Вільна профспілка ЛОДКЛ «Охматдит» на своїй сторінці у ФБ.

«Приємна новина для лікарів Львівщини! Відтепер вам не вартує перейматися “реформою” ваших установ та подальшим звільненням. Ми показуємо вам прекрасну альтернативу. У разі вашого звільнення пропонуємо вам роботу водієм в Управлінні майном спільної власності Львівської обласної ради. За посадового окладу менше, ніж 2,5 тисячі гривень, вам щомісяця нараховуватимуть 10-12 тисяч гривень. І це більше, ніж вам нараховують як лікарю!

А якщо вам припаде до душі посада начальника Управління майном спільної власності – вам нараховуватимуть понад 57 тисяч гривень на місяць!

Лишається відкритим питання: “Чому водії лікарень, маючи ту саму посаду, той самий посадовий оклад та того самого роботодавця, що й водії Управління майном спільної власності, мають у два рази меншу заробітну плату?”, – йдеться у дописі «Вільна профспілка ЛОДКЛ «Охматдит» у ФБ.

Фото: «Вільна профспілка ЛОДКЛ «Охматдит»

Коментарі

Позначки: , , ,