Медведчук при мені голову не міг підняти,- Порошенко

Новини 02 Серпня, 2019 79
Порошенко зустрівся з головою Міжнародної спостережної місії Світового Конгресу Українців

Порошенко зустрівся з головою Міжнародної спостережної місії Світового Конгресу Українців

Колишній президент України і лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко вважає, що під час перебування його при владі глава партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук не мав такого впливу, як нині. Про це пише ХронікаUA.

Таким чином політик відреагував на висловлювання журналіста про те, що кум Володимира Путіна набрав політичну вагу саме під час президентства Порошенко, а зараз його фракція отримала другу за чисельністю представництво в парламенті.

“Браво, тільки при Порошенко цього не було. При Порошенко він навіть не балотувався! При Порошенко він навіть не намагався забезпечити такий вплив на інформаційні канали!”, – сказав екс-президент.

Відповідаючи на питання про те, чому він не міг протидіяти Медведчуку, колишній глава держави заперечив: “А чому я не міг протидіяти? Медведчук при мені голову не міг підняти! Вибачте, будь ласка…”.

Порошенко спростовує інформацію про спільне з Медведчуком розподілі ринку скрапленого газу.

«Я стверджую, що це нісенітниця повна. Я не знаю щодо Медведчука, але мій вплив так точно. Я вам гарантую, якщо ви надасте які-небудь докази того, що на ринку скрапленого газу були хоч якісь позиції Порошенка, я це подарую “Українській правді”, – зазначив політик.

За його словами, він зустрічався з Медведчуком виключно для обговорення діяльності Тристоронньої контактної групи, звільнення полонених і передача пропозицій української сторони Путіну.

Коментарі

Позначки: , ,