МАУ підвищить розмір збору за роздрукування посадкового талона в аеропорту

Новини 31 Травня, 2018 74

Фото Fly UIA

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) з 15 червня підвищить розмір збору за роздрукування посадкового талона в аеропорту з 10 до 15 євро, а з 1 серпня авіакомпанія також поширить цей збір на далекомагістральні маршрути.

Про це повідомляється на сторінці МАУ в Facebook.

«Економте ваш час і кошти, адже послуга надання посадкового талона на стійці реєстрації є платною, а з 15 червня 2018 роки її вартість складе 15 євро. Також інформуємо про те, що авіакомпанія МАУ уніфікує свою процедуру реєстрації на рейс, тому процедури онлайн-реєстрації та сплати збору за надання посадкового талона на стійці з 1 серпня будуть поширюватися і на далекомагістральні маршрути », – йдеться в повідомленні.

У прес-службі відзначили, що уникнути оплати нового збору можна в разі онлайн-реєстрації на рейс.

«Тепер дуже легко зареєструватися на рейс, маючи під рукою лише смартфон і Інтернет. Досить скористатися мобільним додатком або перейти на офіційний сайт в розділ «Реєстрація онлайн» і вибрати для себе і своєї сім’ї місця в салоні літака. Посадковий талон слід роздрукувати або завантажити на електронний гаджет. Онлайн-реєстрація відкривається за 48 години до вильоту і особливо зручна для пасажирів, які подорожують тільки з ручною поклажею. Адже, маючи на руках посадковий талон, ви можете відразу ж йти в пункт контролю на авіаційну безпеку і незабаром насолоджуватися кавою в зоні вильоту », – йдеться в повідомленні.

Для тих, хто подорожує з багажем, в аеропорту «Бориспіль» авіакомпанія МАУ встановила спеціальні стійки для самостійної реєстрації багажу – self-service bag drop.

Коментарі

Позначки: ,