Марш за імпічмент оприлюднив чотири вимоги до влади

Новини 10 Грудня, 2017 123

Марш за імпічмент. Фото: Reuters

Три закони і відставка Генпрокурора

Організатори маршу з вимогою прийняття закону про імпічмент оголосили 4 вимоги до Верховної Ради України, яка повинна їх прийняти з 19 по 22 грудня, – повідомляє УНІАН.

Представник партії “Рух нових сил” Ольга Галабала повідомила, що у цьому році у період з 19 по 22 грудня відбудеться останній сесійний тиждень у парламенті. Вона заявила, що учасники маршу за імпічмент вимагають від парламенту прийняття 4 вимог: “Перша вимога — це закон про імпічмент. Друга вимога — це закон про антикорупційний суд. Третя вимога — в другому читанні прийняти закон про вибори, тому що перше читання ми відстояли 19 жовтня. І четверта вимога — це відставка генерального прокурора Юрія Луценка, який в змові з Порошенком і іншими фактично минулого тижня хотів зробити корупційний переворот. За це Юрій Луценко, який став на чолі цього процесу, має піти геть”, – сказала Галабала.

Також вона закликала українців в усіх областях, починаючи із завтрашнього дня, виходити на вулицю та проводити мітинги біля всіх адміністративних установ у містах та містечках всієї України з вимогою виконати озвучені 4 вимоги.

 

Коментарі

Позначки: , , ,