Львівський суд визнав банкрутом молочний завод «Галичина»

Новини 07 Вересня, 2018 389

Фото ілюстративне. Джерело: agroreview.com

Відкрито ліквідаційну процедуру

30 серпня Госпсуд Львівської області визнав банкрутом ПрАТ “Галичина” та відкрив ліквідаційну процедуру.

Про це повідомляє Finbalance.

Як зазначається у повідомленні, провадження в справі про банкрутство ПрАТ “Галичина” було порушене судом 24.11.2015 року.

Згідно з судовими матеріалами, розпорядник майна встановив, що активи ПрАТ “Галичина” становлять 231,8 млн грн, а згідно з реєстром вимог кредиторів боржника його загальна кредиторська заборгованість – 1,18 млрд грн. Відповідно “майнових активів боржника недостатньо для задоволення вимог кредиторів” (цитата).

“Ознак фіктивного банкрутства або доведення до банкрутства розпорядником майна не встановлено”, – зауважується в постанові Госпсуду Львівської області.

За даними НКЦПФР, власником 100% акцій ПрАТ «Галичина» (як і власником 98,9% акцій ПАТ «Ковельмолоко») є кіпрська компанія «Бросмонт Холдінгз Лімітед».

Як повідомлялося, в 2010 році «Західна молочна група» (підконтрольна групі «Континіум» Степана Івахіва та вже покійного Ігоря Єремеєва) об’єдналася із ЗАТ «Галичина» (бенефіціарами якого були львів’яни Андрій Король, Сергій Гибай, Юрій Ложкін), що публічно підтверджували в групі «Континіум». Об’єднана молочна структура зберегла назву «Галичина». Власне, С. Івахів входив у наглядову раду підприємства. У 2014 році багаторічного гендиректора молочного заводу «Галичина» Володимира Петріна на певний час замінив Дмитро Лещенко, який до цього призначення працював радником гендиректора групи «Континіум».

Коментарі

Позначки: , ,