Львівський перинатальний центр отримав сертифікат готовності до роботи

Новини 09 Червня, 2018 579

Львівський обласний перинатальний центр. Фото president.gov.ua

Сертифікат на введення в експлуатацію Львівського  обласного клінічного перинатального центру готовий.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Держархбудінспекція України прийняла рішення щодо видачі сертифікату на введення в експлуатацію перинатального центру», – зазначається у повідомленні.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва Львівської ОДА Володимир Кравець, відтепер медики можуть приступити до відлагодження роботи та підготовки до прийняття породіль.

Як повідомлялося, 20 квітня 2018 року, під час робочої поїздки до Львівської області Президент Петро Порошенко відвідав реконструйований Львівський обласний клінічний перинатальний центр. Глава держави передав сертифікат на діагностичне обладнання та оглянув приміщення центру після реконструкції.

Фото president.gov.ua

Львівський обласний клінічний перинатальний центр є одним з основних медичних закладів охорони здоров’я матері та дитини у Львівській області з надання висококваліфікованої спеціалізованої медичної допомоги жінкам із загрозою переривання вагітності та передчасними пологами.

З жовтня 2013 року проводилась реконструкція перинатального центру. Загальна кошторисна вартість проекту будівництва становить 244 млн 168 тис. гривень.

Коментарі

Позначки: , ,