Львівський депутат виклав у соцмережі фото згорілих тварин – жертв поліїв сухостою

Новини 07 Вересня, 2018 861

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Населення попереджають про небезпеку пожеж під час зернозбиральної компанії

Депутат Львівської міської ради, голова ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич, закликав мешканців Львівщини не спалювати суху траву і проілюстрував наслідки цієї «діяльності господарів», жертвами якої стають тварини, птахи і комахи.

«Люди почніть думати! Кожний раз коли плануєш підпалити суху траву – згадуй за ці фото…», – зазначив депутат у своєму дописі у Facebook.

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, за фактом випалювання сухої рослинності, станом на 7 серпня 2018 року,  працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області до адміністративної відповідальності відповідно до ст. 77-1, ч.1 ст.77 КУпАП притягнуто 160 осіб та накладено штрафів на  суму – 27 200 грн.

«На території країни розпочалась зернозбиральна кампанія, тому питання дотримання протипожежних заходів у місцях збирання, переробки й зберігання зернових набуває особливої важливості. У цей період навіть невеличке займання може спричинити виникнення масштабної пожежі на зернових полях й призвести до значних матеріальних збитків», – інформує ЛОДА.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,