Львівський аеропорт відмовився обслуговувати рейси авіакомпанії «ЯнЕйр» через борги

Новини 11 Липня, 2018 350

Фото: МА "Львів"

У аеропорту «Львів» заявляють, що через борги авіакомпанії «ЯнЕйр» перед аеропортом, тут змушені були вдатися до тимчасового припинення обслуговування рейсів даної компанії.

Як інформує МА «Львів», «через чергове невиконання авіаперевізником «ЯнЕйр» фінансових зобов’язань перед Міжнародним аеропортом «Львів» імені Данила Галицького, 10 липня ДП «МА» Львів» ім. Данила Галицького» було прийнято рішення тимчасово призупинити надання послуг авіакомпанії «ЯнЕйр» по обслуговуванню рейсів до відновлення фінансової дисципліни».

У повідомленні також наголошується, що МА «Львів» ім. Данила Галицького» неодноразово попереджав авіаперевізника про призупинення надання послуг з обслуговування у випадку невиконання фінансових зобов’язань, передбачених договором.

Як інформує аеропорт «Львів», на даний час авіаперевізник частково погасив заборгованість та надання послуг аеропортом було відновлено.

«Нам прикро, що через невиконання умов чинних договорів авіакомпанією «ЯнЕйр» пасажири вимушені відчути тимчасові незручності та сподіваємось на те, що перевізник найближчим часом погасить заборгованість перед аеропортом та сприятиме подальшому спільному співробітництву та партнерським відносинам», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося,  львівські туристи «застрягають» в аеропортах України та світу через проблеми з «чартерами». Серед них і чартерні рейси авіакомпанії «ЯнЕйр».

Фото: МА “Львів”

 

Коментарі

Позначки: ,