Львівські залізничники долучилися до «італійського» страйку

Новини 22 Травня, 2018 54

Працівники локомотивного депо «Львів-Захід» регіональної філії «Львівська залізниця» від сьогодні, 22 травня, почали працювати виключно за інструкціями, відмовившись виїжджати на маршрути на несправних локомотивах і таким чином долучилися до  Всеукраїнської акції залізничників.

Про це повідомляє  Конфедерація вільних профспілок України.

«Рішення приєднатися до акції, яка вже дев’ятий день триває на «Укрзалізниці», ухвалив трудовий колектив підприємства. Оскільки й у цьому депо більшість тепловозів, які здійснюють перевезення вантажів, давно відслужили свій термін, або мають ті чи інші несправності, вони через це сьогодні не вийшли на лінію. Робота депо зараз заблокована, а вантажні перевезення не здійснюються. Не виключено, що до акції невдовзі може приєднатися й колектив моторвагонного депо «Львів», який займається підготовкою рухомого складу до приміських перевезень», – зазначається у повідомленні.

В Україні дев’ятий день триває акція, яка розпочалася у ніч на 14 травня, коли машиністи локомотивних депо почали діяти суворо за інструкціями. Розпочалася вона у столичному депо «Дарниця». З 5-ї години ранку до неї приєдналися залізничники Кременчука. Того ж дня їх підтримали працівники депо Кривого Рогу, Запоріжжя, Полтави, Тернополя та Миронівки. Трохи згодом за інструкціями почали діяти також машиністи локомотивних депо Синельникового, Коростеня, П’ятихаток.

Коментарі

Позначки: ,