Львівські волонтери врятували від бойні 8-річного коня

Новини 13 Грудня, 2017 132

Фото - волонтерів

Як зазначає Ігор Сайко, через небажання господаря віддавати коня волонтерам, довелось купити тварину через «треті руки»

Львівський зооволонтер Ігор Сайко за допомогою небайдужих людей врятував життя молодому здоровому коню, якого хотіли віддати на бойню через брак коштів на його утримання. Зараз Красуня- так назвали коня – тимчасово живе у хліві неподалік Львова, а волонтери продовжують шукати їй новий дім. Про це пише Львівський портал.

«Сказав госпідару, який викликав м’ясників або брехав, що викликав, фатальну фразу: “Коли приїдуть ті Ваші м’ясники і скажуть ціну – передзвоніть мені, будь ласка. Я дам Вам ті самі гроші і сам заберу, ще й на транспорті зекономите. Для Вас різниця лише в тому, чи на м’ясо кінь піде, чи залишиться жити”. Все. Це був останній раз. Він перестав брати трубку від мене. Більше того, як сьогодні з’ясувалось, взагалі вже не мав наміру продавати нам. Сьогодні, завдяки коня купила нам “третя особа”», – розповів він.

Операція з порятунку красуні тривала декілька діб. За цей час небайдужі люди допомогли волонтеру зібрати необхідні для викупу тварини кошти. Зараз Красуня тимчасово оселилася у смт. Щирець, а волонтери шукають лікаря, який зможе її оглянути. Також продовжується пошук відповідальних господарів для неї.

Коментарі

Позначки: , ,