Львівські капелани закликають городян принести гостинці і ліки для воїнів на Сході

Новини 23 Листопада, 2018 122

Фото: "Духовна велич Львова"

Капелани вирушають на Схід 26 листопада

Капелани УПЦ КП просять громаду міста Львова зібрати продуктовий гостинець для воїнів на Схід.

Як інформує «Духовна велич Львова», про збірку на своїй фб-сторінці повідомив штатний військовий капелан 80-ї аеромобільної бригади, священик УПЦ КП о. Михайло Дулька.

У коментарі “Духовній величі Львова” отець підкреслив:

“Я часто говорю про те, що воїни, Богу дякувати, мають що їсти, це Слава Богу, не 2014 рік, який був найважчий. Тепер хлопці і одягнені і нагодовані.  Але попри це, навіть маленька карамелька із мирних територій, із осель цивільних українців, на Сході дуже багато важить. Це є свято для військового на цілий день. Будь-що передане на Схід – це ознака для військовослужбовців,що про них пам’ятають, що вони не є забуті, чи покинуті”.

Капелани вирушають на Схід вже 26 листопада. А до 25 листопада всі небайдужі можуть приносити продукти, дитячі малюнки і листи до храму св. Миколая УПЦ КП ( на вул. Богдана Хмельницького 38) або до храму Покрови Пресвятої Богородиці УПЦ КП що у Рясному 2.

Список необхідних продуктів: Вареники; Голубці; Пампушки; Енергетичні батончики “Фунтік”; Тістечка; Рулети; Ковбаса або тушонка; Закрутки; Варення; Мед; Кава; Чай; Цукерки, шоколад; Сухофрукти і горішки; Медівники і пряники. Протигрипозні і протипростудні ліки.

 

Коментарі

Позначки: , , ,