Львівські депутати підтримали пропозицію активістів щодо запуску автобусів великої вмістимості на маршрут № 20

Новини 15 Лютого, 2019 273

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Депутати Львівської міської ради підтримали пропозицію ГО «МІКЦ «За Якісний Транспорт», щодо запуску автобусів великої вмістимості на автобусний маршрут № 20.

Про це повідомляє ГО «За Якісний Транспорт».

«Мешканці Підзамче і Знесіння зможуть нормально добратись до місця призначення», – наголошується у дописі.

Скриншот/Facebook

Як зазначається, депутати Львівської міської ради підтримали пропозицію ГО «МІКЦ «За Якісний Транспорт», щодо запуску автобусів великої вмістимості на автобусний маршрут № 20.

Скриншот/Facebook

«До нашої організації звертаються мешканці мікрорайону Підзамче та Знесіння із проханням покращити автобусне сполучення з їхнім мікрорайонами. Вони зазначають, що в ранковий і вечірній час, через великий попит на транспорт вони не можуть добратись до місць призначення. Особливо це відчутно в період з 7:45 по 8:30, коли автобуси №20 із кінцевої, що знаходиться на вулиці Польовій, вже вирушають переповненими і мешканці на наступних зупинках не можуть в них сісти. Тому ми звернулися до депутатської комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики з пропозицією – задіяти 15 додаткових автобусів великої вмістимості, які належать комунальному “АТП” 1 і яке обслуговує цей маршрут. 22 січня одноголосним рішенням депутати підтримали нашу пропозицію. Зараз м ‘яч на полі чиновників – чи підтримають вони покращення сполучення мешканців мікрорайону Підзамче та Знесіння з рештою міста». – йдеться у дописі.

Коментарі

Позначки: , , , ,