Львівська студентка, яка хотіла продати свою дитину, сяде за грати на п’ять років

Новини 23 Жовтня, 2018 66

Ілюстрація: Politeka

Рішення суду

21-річну жінку, яка хотіла продати свою новонароджену дитину, визнали винною та присудили 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Колегія суддів Сихівського районного суду м.Львова  22 жовтня 2018 року оголосила вирок 21-річній жінці, яка мала намір продати свою новонароджену дитину, однак під час передачі дитини «покупцю» була викрита правоохоронними органами.

Як повідомляє прес-служба Сихівського суду Львова, жінку  визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого   ч.3 ст.149  КК України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) та на підставі ст.69 КК України (наявність обставин, що пом’якшують покарання) засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їй майна.

У січні 2017 року до правоохоронних органів надійшла інформація про те, що молода жінка шукає в соціальних мережах покупців для своєї дитини. В ході проведення досудового розслідування встановлено, що 20-річна дівчина має намір продати свою ще ненароджену дитину за 3 тис доларів США.  В травні 2017 року жінка народила хлопчика, а вже 1 червня того ж року під час передачі новонародженої дитини та отримання за це грошових коштів в сумі 80 тис грн, остання була викрита працівниками поліції та затримана.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,