Львівська опера організовує святковий концерт до Дня захисту дітей

Новини 01 Червня, 2018 210

У стінах Львівської опери завтра, 1 червня, відбудеться святковий концерт юних талантів театру, приурочений до Дня захисту дітей.

Святковий концерт відбуватиметься у стінах Дзеркальної зали Львівського оперного театру. У програмі заплановані виступи солістів-інструменталістів дитячого хору Львівської опери у супроводі камерного оркестру (диригент – Ірина Стасишин). Окрім того, на концерті виступатимуть талановиті діти працівників театру. Юні таланти виконуватимуть твори Моцарта, Вівальді, Баха, Бізе, тощо.

Окрім того, під час заходу усі охочі зможуть долучитись до благородної справи – пожертвувати кошти на лікування чотирирічної львів’янки Соломійки Лозинської. Соломійка потребує термінового дороговартісного лікування, вартість якого майже 600 тисяч гривень. Діагноз, який встановили дівчинці – синдром каудальної регресії та міхурово-сечовідний рефлюкс 4-5 стадії в ЄДИНУ ліву нирку.

«Діти, які приймають участь у багатьох постановках Львівської національної Опери вирішили не лише виступити для своїх батьків та гостей нашого театру та показати свої таланти, але й згуртуватися заради благородної мети – допомогти у лікуванні  Соломійки Лозинської. Запрошуємо долучитись усіх небайдужих до благородної справи!» – заступник генерального директора Львівської опери Тарас Курчик.

Початок концерту о 14.00. Квитки за посиланням  – тут

Коментарі

Позначки: