Львівська ОДА «забила» на постраждалих у Дрогобичі, – журналісти

Новини 11 Вересня, 2019 261

Умови в яких проживає одна з родин постраждалих під час обвалу будинку у Дрогобичі. Фото: ФБ/Марта Шикула

Про Китай в Львівській ОДА знають більше ніж про Дрогобич

Про Китай в Львівській ОДА знають більше ніж про Дрогобич.

Саме так прокоментувала  позицію керівництва Львівської ОДА до вирішення питання з поселенням людей постраждалих внаслідок обвалу будинку у Дрогобичі на своїй сторінці у ФБ журналіст Марта Шикула.

«Два дні разом із колегами Вікою Балицькою, Наталкою Волосацькою , Галиною Терещук намагаємося отримати інформацію в Львівській обласній державній адміністрації , про подальшу долю дрогобичан, які залишилися без даху над головою, після обвалу частини будинку. Вчора сказали, у нас Дні Китаю, нині сесія обласної ради .

Із здивованих запитань Ольги Мельник, заступника начальника управління інформаційної політики, яка начебто виконує функції прессекретаря ОДА, таке враження, ми вимагали щось з серії «зірки з неба», а не коментар Маркіяна Мальського. Понад 12 годин я чекаю відповіді, чи зможе голова ОДА щось сказати про долю виселенців чи ні. Я вже не буду рахувати скільки часу я витратила на те, щоб довести, що голова ОДА мав би щось сказати і це не лише проблема тих людей, які пережили трагедію, мера Дрогобича, а й ОДА. На що мені відповіли, згадайте як працювали попередники . Згадувала і не загадала , щоб нас так футболили. Обласна адміністрація , коли почнете думати про людей, а не про Китай? Фото для ілюстрації, в яких умовах проживає одна сім‘я, з 5 місячною дитиною. Жаль, світлини не передають запаху»,- йдеться у дописі Марти Шикули.

Умови в яких проживає одна з родин постраждалих під час обвалу будинку у Дрогобичі. Фото: ФБ/Марта Шикула

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,