Львівська ОДА так і не оголосила надзвичайний стан у Новояворівську та Новому Роздолі

Новини 31 Жовтня, 2019 138
Львівська ОДА так і оголосила надзвичайний стан у Новояворівську та Новому Роздолі

Львівська ОДА так і оголосила надзвичайний стан у Новояворівську та Новому Роздолі

“З обласного бюджету виділили черговий транш для запуску опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі”, – повідомили у ЛОДА

Сьогодні, 31 жовтня, відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо недопущення зриву опалювального сезону у містах Новояворівськ та Новий Розділ. Про це інформує прес-служба ЛОДА, пише Четверта студія.

За підсумками комісії прийнято рішення невідкладно виділити на поворотній основі фінансовий ресурс з резервного фонду обласного бюджету в сумі 2,7 млн гривень міським бюджетам міст Новояворівська і Нового Роздолу для здійснення заходів, пов’язаних із ліквідацією наслідків ситуація, що склалась.

Відтак, міським головам Новояворівська та Нового Роздолу доручили невідкладно укласти відповідні договори, директорові ПП «Гарант Енерго М» – забезпечити цільове використання цих коштів.

Окрім того, департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА спільно з міськими головами міст обласного підпорядкування та керівниками теплопостачальних підприємств області доручили забезпечити допомогу технічними працівниками на договірних засадах для виконання аварійно-ремонтних робіт та ліквідації проривів на аварійних ділянках мереж теплопостачання.

Зазначимо, керівництво Львівської ОДА неодноразово зверталось до Уряду щодо сприяння у вирішенні ситуації з недопущення зриву опалювального сезону у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

Коментарі

Позначки: , , , ,