Львівська ОДА сьогодні може оголосити надзвичайну ситуацію у Новояворівську та Новому Роздолі

Новини 31 Жовтня, 2019 295

Сьогодні о 16.00 відбудеться засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ситуації з відсутністю опалення у домогосподарствах мешканців м.Новий Розділ та Новояворівськ. Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат України Тарас Батенко, пише Четверта студія.

“Очікуємо рішення про оголошення надзвичайної ситуації у цих міста у зв’язку із зривом опалювального сезону”, – написав Батенко.

“Засідання можуть розпочати із запізненням, адже на даний час міністр розвитку громад та територій України Альона Бабака, голова ОДА Маркіян Мальський перебувають на ТЕЦ у Новому Роздолі”, – повідомив Батенко.

Він додав, що “вирішено запустити наступний алгоритм дій для подачі тепла в домогосподарства мешканців м. Нового Роздолу та Новояворівська: до цих міст невідкладно виїжджають працівники «Львівтеплоенерго», заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк для оцінки можливості запуску котлів на місцевих ТЕЦ”.

“Сьогодні у Львові міністр розвитку громад та територій України Альона Бабак на всеукраїнському форумі ОСББ, тож очікуємо її приїзд до Нового Роздолу”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , ,