Львівська мерія вимагає від правоохоронців встановити, хто неподалік Ратуші обстріляв вуличну скрипальку

Новини 23 Липня, 2018 103

Площа Катедральна у Львові. Фото ілюстративне. Джерело: uahistory.info

Львівська міська рада скерувала звернення до правоохоронних органів, аби вони належно розслідували інцидент, під час якого на площі Катедральній поранили дівчину — мешканку міста Миргород.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Відповідно до Закону України „Про Національну поліцію“, просимо здійснити перевірку обставин події. Також, у разі необхідності, просимо розглянути можливість вжиття відповідних заходів реагування та притягнення до відповідальності осіб, дії яких призвели до завдання тілесних ушкоджень мешканці міста Миргород», — йдеться у зверненні.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 22 липня, близько 15.00, на площі Ринок у Львові невідомий  вистрелив дівчині, яка грала на скрипці, в ногу. Постріл здійснив, ймовірно, з пневматичної зброї. За словами дівчини, вона грала на скрипці, коли раптом відчула різкий біль.

«20-річну мешканку міста Миргород Полтавської області, було доставлено у медзаклад з пораненням ноги. Лікарі вилучили з рани металеву кульку і після надання їй медичної допомоги відпустили», – зазначається у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до семи років.

 

 

Коментарі

Позначки: ,