Львівська гімнастка Христина Погранична здобула п’ять медалей на турнірі в Дубаї

Новини 11 Грудня, 2017 294

Цими вихідними вихованки львівського спортивного клубу «Ніка» здобули цілу низку медалей на турнірі DuGymCup 2017 в Об’єднаних Арабських Еміратах

Вихованка клубу Ніка, яка зараз є першим номером національної юніорської збірної з художньої гімнастики, Христина Погранична, здобула чотири золотих – за багатоборство, м’яч, булави та стрічку – а також одну бронзову медаль, за вправу з обручем. Погранична також відзначена титулом Міс Технічність турніру!

Анастасія Гурська (2005 рік народження) везе до Львова дві медалі: золоту за вправу зі скакалкою і бронзову за стрічку.

Варвара Кулянда (2008 року народження) виборола золото у вправі з булавами, та бронзу за скакалку і, в результаті, посіла третю сходинку п’єдесталу у багатоборстві.

Срібну нагороду виборола Антоніна Коцюбинська (2008 року народження) за вправу зі скакалкою і бронзову – за вправу без предмета.

Найкращою у своїй віковій карегорії у вправі з булавами стала Алекса Еверц (2007 року народження), яка також здобула бронзу у вправі з м’ячем.

Такими чином львів’янки везуть урожай з 14 медалей: 7 золотих, 1 срібну та 6 бронзових!

Гімнастки тренуються під керівництвом тренерів Ірини Рудої, Олени Матковської, Людмили Яковенко, Вероніки Фролової та хореографа Анни Сопрунової.

Коментарі

Позначки: ,