Львівщину накрив буревій: зламані дерева, зірвані дахи і пошматовані дроти (ФОТО)

Новини 10 Березня, 2019 555

Фото: Ігор Зінкевич/"Варта-1"

На Львівщині сильний вітер повалив дерева  у деяких населених пунктах, зірвав дахи з будівель. А також мають місце падіння гілок та дерев на контактні лінії електротранспорту.

Про це йдеться у повідомленнях користувачі соцмереж та на «Гарячій лінії міста Львова».

Скриншот/Facebook

«10 березня о 07:00, перехрестя вул. Сяйво-Широка-Левандівська у Львові попадали дерева, обірвало тролейбусну лінію. Проїзд частково ускладнено. Стрийська траса (траса Київ – Чоп) попадали дерева, «Онур» почав прибирання», – інформує на сторінці «Варта-1» Ігор Зінкевич.

Фото: Ігор Зінкевич/”Варта-1″

За повідомленням “Варти-1”, у райцентрі Городок на Львівщині, з дахів будинків сильній вітер зриває листи шиферу.

Скриншот/Facebook

Фото: “Варта-1”

У соцмережах користувачі викладають фото з місць,  де сильний вітер зірвав дахи будинків.

“Будинок кабріолет, а якби поставив машину там, де завжди – ще й вона хапнула б горя”, – повідомляє користувач Yurka Kardashevskyy.

Скриншот/Facebook

Фото: Yurka Kardashevskyy

Як повідомляє “Гаряча лінія Львова”, “уУ ніч на неділю, 10 березня, через пориви шквального вітру в двоповерховому будинку на на вулиці Рибна, 5 зірвало дах. При цьому було пошкоджено дах на двох сусідніх будинках, а також один поруч припаркований автомобіль. Ніхто з людей не постраждав. За словами голови Галицької райадміністрації Андрія Зозулі, будинок наразі накриють тимчасовим покриттям”.

Скриншот/Facebook

Фото: “Гаряча лінія міста Львова”

“Біля ТЦ “Іскра” у Львові впав білборд”, – інформує lviv1256.com.

Фото: lviv1256.com

Скриншот/Facebook

Фото: “Варта-1”

Як повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області, внаслідок ускладнення погодних умов (сильний вітер) Львівські рятувальники ліквідовують наслідки негоди.

“10 березня о 06:09 надійшло повідомлення, що на трасі Львів-Рава-Руська в сел. Куликів на вул. Львівська Жовківського району на проїжджу частину дороги впало дерево та перешкоджає руху автотранспорту. На місце події залучались рятувальники місцевої пожежної команди сел. Куликів, які провели роботи по порізці поваленого дерева та прибирання його з проїжджої частини.

О 07:21 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Миртюки Стрийського району на проїжджу частину дороги впало дерево та частково перешкоджало руху автотранспорту. Рятувальники 8 ДПРЧ м. Стрий провели роботи по порізці поваленого дерева та прибирання його з проїжджої частини дороги.

О 07:30 рятувальники отримали ще одне повідомлення, що в м. Сокаль на вул. Яворницького на проїжджу частину дороги впало дерево та перешкоджає руху автотранспорту. Рятувальники 22 ДПРЧ м. Сокаль здійснили порізку поваленого дерева та прибирали його з проїжджої частини дороги.

Внаслідок подій ніхто не постраждав”, – інформує ДСНС.

Фото з місця події в м. Сокаль./ДСНС

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,