Львівщина втратила ще одного героя: пішов з життя учасник АТО, офіцер Національної академії сухопутних військ Андрій Вільгуш

Новини 26 Січня, 2019 224

Ілюстрація з відкритих джерел

В ніч на 24 січня 2019 року на 32 році пішов з життя офіцер Національної академії сухопутних військ капітан Андрій Вільгуш.

Про це повідомляється на сторінці академії у Facebook.

«Смерть завжди трагічна і несподівана. Особливо для родини, що втратила люблячого чоловіка й турботливого батька. Водночас втратив надійного товариша, професіонала військової справи, справжнього бойового офіцера й весь колектив Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Капітан Андрій Вільгуш присвятив своє життя служінню Батьківщині. 2012 року він завершив навчання у Національній академії за спеціальністю «управління діями механізованими підрозділами», після чого проходив службу на різних посадах у військах та у рідній альма-матер.

Андрій Вільгуш/Facebook

Коли настав час, Андрій Вільгуш не вагаючись взяв до рук зброю та став на захист України. Виконуючі бойові завдання в районах проведення Антитерористичної операції, офіцер боронив одну з найбільш гарячих ділянок лінії бойового зіткнення поблизу міста Авдіївки.

Втім, смерть Андрія знайшла не від ворожої кулі – його серце раптово й несподівано зупинилось вже на мирній землі», йдеться у дописі.

Керівництво та весь колектив Національної академії сухопутних військ висловлюють найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати дружині, маленькій донечці, брату й всім рідним та близьким Андрія Вільгуша.

Коментарі

Позначки: , ,