Львівщина прощається з 23-річним учасником бойових дій з Кам‘янеччини

Новини 15 Листопада, 2018 258

Ілюстрація: Цензор.НЕТ

Василь Колодій помер у Варшавському госпіталі

У місті Кам’янка-Бузька на Львівщині, сьогодні прощаються із 23-річним воїном АТО Василем Колодієм, який помер у госпіталі Варшави.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив майданівець, доброволець АТО Володимир Правосудов.

«На жаль, знову втрати. 23 роки, з яких 3 роки на війні… Після тривалого лікування у Варшавському госпіталі помер Колодій Василь Миколайович 24.05.1995р.н. В зоні АТО з 31.10.2014 по 30.10.2017 р. військова частина А4324. Парастас сьогодні, 15 листопада, о 19.00.  Львівська обл. м. Кам’янка-Бузька вул. Львівська, 64. Чин похорону об 11.00. 16 листопада. Просимо побратимів та громаду попрощатися з новітнім Героєм України. Вічна пам’ять», – повідомляє Володимир Правосудов.

Як зазначається на сторінці у Facebook Спілки воїнів ATO Кам’янка-Бузького району, «9 листопада помер учасник бойових дій, кам‘янчанин – Василь Колодій.
Василь боровся із важкою недугою, усі ми допомагали як могли – молитвою, грошима, словами підтримки, але на жаль, важка хвороба була нещадна. Серце 23-річного хлопця зупинилося. Сталося це в Польщі у Варшаві, в центрі онкології імені Марії Склодовської-Кюрі, Співчуття рідним та близьким.

У вівторок Василь написав на своїй сторінці подяку усім небайдужим, це був його останній пост на його сторінці у фейсбуці:

«Дякую Всім хто мені помагає фінансово, молитвою,думкою і вірою! Кожна гривня, дві, п’ять чи десять є для мене великим спасінням, так як я без Вас є піщинка на тій землі і не знати де вже б був. Прошу Вас не обходьте мене стороною і допоможіть хоча б мені поборотися за життя, я вже й так терни пройшов і звернути було би стидно Я Вас всіх люблю, ви та хто один з одним буря яка може щось створити».

Василь Колодій. Фото: Facebook/Спілка воїнів ATO Кам’янка-Бузького району

Скриншот/Спілка воїнів ATO Кам’янка-Бузького району

 

Коментарі