Львівщина презентувала свої туристичні можливості в Шанхаї

Новини 20 Травня, 2019 96

Фото: Львівська ОДА

Туристичні та рекреаційні можливості Львівщини були представлені на національному стенді України на міжнародній туристичній виставці ITB China 2019 у китайському Шанхаї.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Як зазначається, міжнародна туристична виставка розрахована винятково на професійних відвідувачів і є новою триденною B2B та G2B туристичною виставкою, що орієнтується виключно на китайський туристичний ринок.

Для зростання туристичних потоків  15 травня організували ряд B2B зустрічей з китайськими туроператорами, представниками туристичного ринку та ЗМІ, зокрема виданням «Luxurytravel», що займається промоцією регіонів. А також презентували унікальні туристично-рекреаційні можливості, пам’ятки природи та основні туристичні локації, які увійшли в туристичний путівник китайською мовою, підготовлений спеціально для туристичної китайської виставки.

«Для китайського туриста одним з пріоритетів є культурно-пізнавальний туризм, вони віддають перевагу туризму в стилі «checkin&selfie» та роблять великий акцент на гастротуризмі», – зазначає заступник начальника управління туризму та курортів Тарас Лозинський.

Фото: Львівська ОДА

На національний стенд України, який презентувала Львівська облдержадміністрація, Львівська міська рада, Одеська міська рада та туроператор з м. Києва «Пан Укрейн», завітав почесний Консул України в Китайській Народній Республіці Дмитро Пономаренко.

ITB China 2019 об’єднала більше, ніж 850 топових і ретельно відібраних покупців Великого Китаю (Китай, Гонконг, Макао, Тайвань) з професіоналами туристичної індустрії з усього світу.

Коментарі

Позначки: , , ,