Львівщина – епіцентр формування транзитних потоків між Європою й Азією – Кубів

Новини 01 Листопада, 2018 98
Степан Кубів на Міжнародному економічному форумі. Фото 4studio

Степан Кубів на Міжнародному економічному форумі. Фото 4studio

Міжнародний економічний форум у Львові зібрав понад 1500 учасників

Україна стає транзитним хабом між Європою і Азією, транзитним хабом Світової організації торгівлі, і Львівщина відіграє у цьому процесі ключову роль.

Про це сказав на брифінгу перед початком 18-го Міжнародного економічного форуму у Львові перший віце-прем’єр-міністр України – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, повідомляє Укрінформ.

«Львівщина увійшла до топ-3 по темпах нарощування експорту до країн ЄС та Азії. Як і вся Україна, область підкріплює реноме надійного партнера для ведення бізнесу і торгівлі, тому область стала епіцентром по формуванню транзитних потоків між Європою і Азією і сама вносить в них вагому частку, використовуючи у виробництві наукові та інноваційні розробки», – зазначив Кубів.

18-й Міжнародний економічний форум у Львові зібрав понад 1500 учасників з 20 країн світу. В його рамках проводиться виставка «Схід і Захід разом», де представлені традиційні товари і найновіші розробки з Донецької та Луганської областей. В межах форуму буде відкрито енергоострів – найбільшу в Західній Україні сонячну електростанцію, розміщену у прикордонному Яворівському районі.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,