Львів’янин виступив за те, щоб виділені смуги для маршруток вночі не працювали

Новини 18 Листопада, 2019 542

Фото: ФБ/"Варта-1"

Городяни хочуть, щоб міська влада переглянула «такі покращення»

Львів‘яни у соцмережах  наголошують, що виділені смуги для транспорту  зменшили пропускну здатність приватного транспорту і стали «статистичною кормушкою» для поліції, екіпажі якої кожної ночі складають протоколи за рух по громадській полосі, замість боротьби зі злочинністю».

Як пише «Четверта студія» про це йдеться у дописі на сторінці спільноти «Варта-1». Yura Nikitin.

«Шановні відповідальні особи, скажіть будь ласка, чим ви керуєтеся приймаючі такі зміни в схемі руху транспорту? Ви пришвидшили проїзд громадського транспорту на відрізку від кільця пр.Чорновола – Липинського до перехрестя вул.Городоцька – пр.Чорновола на орієнтовно 3-5 хвилин, але зменшили пропускну здатність приватного транспорту на даному відрізку рівно в два рази, зменшивши кількість автомобілів здатних проїхати за так званим одним зеленим світлофором.

Можливо варто переглянути такі покращення? І все ж спростувати полоси громадського транспорту на приведених відрізках вулиць.

І ще хотів би додати.

Чому ми не можемо як у всіх цивілізованих країнах під знаком лінії громадського руху, вішати ще один знак який би вказував час дії приведеного знаку.
До приклад у Варшаві такі знаки діють з 8 ранку до 20 вечора. Таким чином ми позбавимося затримок у нічний та вечірній час. Та позбавимо “статистичної кормушки” нашу поважну поліцію. Екіпажі якої кожної ночі складають протоколи за рух по громадській полосі, замість боротьби зі злочинністю.», йдеться  у дописі Yura Nikitin.

 

Коментарі

Позначки: , ,