Львів‘яни виклали у соцмережі відео чоловіка-зачепера на Сихівському трамваї

Новини 25 Червня, 2019 266

Скриншот відео

Львів‘яни виклали у соцмережі відео, як чоловік з ризиком для власного життя їде на підніжці трамваю №8.

Відео оприлюднив на сторінці ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич.

Скриншот ФБ

«Часто нас питають, чи має голову людина, яка катається на трамваях – не так як всі і чи думає про наслідки, свою безпеку коли вилазить на зчеплення трамваю і їде «з вітерком». Отже скинули нам відео з одним таким пасажиром – оцініть стан особи яка іде на такий небезпечний для життя крок. 23 червня, близько 20:00, трамвай 8, зупинка «Шувар», – зазначається у дописі.

Часто нас питають, чи має голову людина, яка катається на трамваях – не так як всі і чи думає про наслідки, свою безпеку коли вилазить на зчеплення траваю і їде «з вітерцем»Отже скинули нам відео з одним таким пасажиром – оцініть стан особи яка іде на такий небезпечний для життя крок23.06.2019 близько 20:00 Трамвай 8, зупинка Шувар

Опубліковано Igor Zinkevych Понеділок, 24 червня 2019 р.

Довідка. Зачепінг, зацепінг, трейнсерфінг — спосіб переміщення, проїзд на автозчепах вагонів, поручнях та підніжках, на гальмівних майданчиках, та у відкритих кузовах (вантажних вагонів), на міжвагонних буферах та розетках та на дахах поїздів чіпляючись за зовнішню арматуру вагона. Люди, що практикують цей небезпечний вид пересування називають себе «зачеперами», «трейнсерферами».

Коментарі

Позначки: ,