Львів’яни скуповують нові кросовери

Новини 13 Грудня, 2018 31

У листопаді в Львові зареєстрували більше трьохсот нових автомобілів на загальну суму 11 мільйонів доларів США. Серед придбаних авто, найпопулярнішими були кросовери

Минулого місяця львів’яни найчастіше купували машини, які входять у ціновий діапазон від 17 до 35 тисяч доларів США. Їх частка у регіоні склала 48%, а середня вартість кожного зареєстрованого авто становила 32 тисячі. Загальна сума витрат за місяць у листопаді склала 11 мільйонів доларів, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні стало Kia. Автомобілів цього бренду зареєстрували майже півсотні на суму 1 мільйон доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Також часто купували Audi та Toyota. Серед моделей бестселером став кросовер Kia Sportage.

Загалом, минулого місяця українці придбали 7 тисяч нових автомобілів на суму понад 200 мільйонів доларів США. Найвищий показник серед усіх регіонів по середній ціні у Тернополі, де вартість кожного авто перевищувала 37 тисяч доларів. А найдешевші автомобілі купували у Житомирі – на одну машину в середньому витрачали по 25 тисяч доларів.

Нагадаємо, у січні-вересні цього року у Львові та області зареєстрували майже 3 тисячі нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала 32 тисячі доларів, а загальна сума покупок за 9 місяців склала 85 мільйонів доларів.

 

Коментарі

Позначки: ,