Львів’яни поважного віку зробили фурор в нічному клубі

Новини 29 Травня, 2018 188

Напередодні, 24 травня, відбулася дискотека для містян поважного віку в нічному клубі «Picasso». Захід пройшов у рамках соціального проекту «Сиві  і щасливі», що цього місяця стартував у Львові. Дискотеку відвідали близько 100 львів’ян поважного віку, які є активними відвідувачами центрів дозвілля Львівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Містяни раділи життю та розважалися під пісні Квітки Цісик, Дзідзьо, Тото Кутуньо, Джо Дассена. «Коли увімкнулася музика і всі почали танцювати, я зрозуміла, що ні коліна, ні суглоби не заважають нашим пенсіонерам насолодитися танцями, – розповідає Наталія Колодій, керівник відділення соціальної адаптації Львівського міського територіального центру. – Також для наших танцюристів провели майстер-клас з танго та вальсу представники ГО «Люди вулиць». Окрім танців, їх розважали діти локально-хореографічного колективу «Веселка» та вокального колективу «Едем» із селища Немирів Яворівського району. Ще на дискотеці відбулося дефіле «Сучасні українські діти» у вишиванках».

Дякуємо  вегетаріанському кафе GREEN за смаколики та нічному клубу Picasso за танцпол для дискотеки.

Нагадаємо, «Сиві і щасливі» – це спільний проект відділення соціальної адаптації Львівського міського територіального центру соціального обслуговування і Perfect PR – агенції публічних комунікацій. Проект покликаний показати суспільству, що життя людей поважного віку може бути активним, якісним, веселим та цікавим.

«Наша мета – подолати стереотипи, які існують у суспільстві щодо людей поважного віку, показати, що їх життя може бути цікавим та різноманітним. Для цього ми плануємо спільно реалізувати низку заходів. Зокрема першим нашим проектом був відеовірш, який читають львів’яни поважного віку, про позитивне ставлення до життя. Його можете переглянути на Facebook-сторінці «Сиві і щасливі»,  – зазначає Наталія Колодій. – Напередодні дискотеки мені зателефонувала пані, аби дізнатись деталі заходу. Вкінці розмови вона сказала: «Нарешті Львів прорвався і організовуються такі заходи для старших людей». Це надихає на подальшу роботу, так як ми бачимо в цьому сенс».

Ми раді будь-якій співпраці та закликаємо волонтерів та усіх, кому не байдуже, долучатись до цього соціального проекту.

Довідка:

Відділення соціальної адаптації ЛМТЦ займається організацією активного дозвілля львів’ян поважного віку, які потребують підтримки. Саме з цією метою при відділенні соціальної адаптації функціонують центри денного дозвілля, в яких громадяни поважного віку можуть відчути радість у спілкуванні, взаємоповагу та турботу.

Незалежна агенція публічних комунікацій Perfect PR працює на ринку з 2011 року. Реалізує найбільш ефективні комунікаційні рішення у приватному, державному і громадському секторі. Об’єднує команду фахівців у сфері публічних комунікацій, медіа, digital PR та консалтингу. Працює з українськими та міжнародними проектами.

Коментарі